Vinterservice

VI SIKRE DINE UDENOMSAREALER OM VINTEREN
Hos Puggaards Service har vi stor erfaring og viden om vintervedligehold samt glatføre-bekæmpelse. Vi rydder sneen af vejen og skaber derved en positiv forandring for dig, så du kan komme ubesværet og sikkert frem.

Vi har mandskab og maskiner til alle former for glatførebekæmpelse, det være sig fra håndarbejdet på svalegangen eller ved kælderskakten til maskinarbejdet på arealer i alle størrelser som f.eks. fortov, facade, p-plads, stisystem m.fl.

Igennem flere år har vi arbejdet med pladspleje hos såvel virksomheder som private.
Dette har medgivet en stor rutine og kendskab til arbejdet med glatførebekæmpelse.
Vores baggrund fra landbruget gør, at vi er vant til at handle ud fra vejrets parametre.
Vores kyndige mandskab er således disponibelt for at hjælpe dig sikkert frem vinteren igennem.

 

Saltning:
Vi tilbyder saltning til private samt virksomheder. Saltning er den mest anvendte form indenfor vintervedligehold og sikrer dit fortov, indkørsel, p-plads m.m. Salt benyttes ved is på gade og vej men kan også anvendes ved let snefald.

 

Snerydning:
Vi har løsningen til dig, der ønsker at komme sikkert frem trods sne og slud. Vi udfører snerydning til private såvel som virksomheder. Vi har maskiner og rutineret mandskab, der sørger for at rydde for dig, så du kan komme nemmere og sikkert frem og passe dit arbejde.

 

Spredning af urea:
Dette er løsningen til dig, der har behov for et alternativ til saltning. Urea kan med fordel benyttes på steder hvor salt ikke kan eller må anvendes af forskellige årsager som ved eks.
fredede arealer, indgangspartier samt ved belægning, der ikke tåler salt.

Vi arbejder på, som noget nyt, at kunne tilbyde dig svanemærket glatførebekæmpelse, i den kommende vintersæson.

Ydelser