Fejning

VI FEJER OG BIDRAGER TIL ET INDBYDENDE MILJØ

Vi har maskiner til alle typer fejeopgaver. F.eks. på fortove, til kantsten, ved facader og til større pladser.

Vi har maskiner med feje-suge-anlæg, der kan benyttes til opfejning samt opsamling af let affald såsom blade, cigaretskodder, små grene m.m. så arealet fremstår ryddeligt og pænt.

Vi tilbyder fejning med fejekoste på maskiner i flere størrelser således at løsningen passer lige netop til din plads/fortov/facade m.v.

Grøn profil:
Ved at vælge en fejeløsning hos os får du på én og samme gang fejet samt bekæmpet ukrudt og uønsket vegetation, således at din plads fremstår pæn og præsentabel. Vi kan, i det omfang du ønsker det, tilbyde dig i samme ombæring, at opsamle samt bortskaffe dit affald miljørigtigt.

Facadefejning:
Vi har løsningen, der gør at netop din facade efterlader et positivt indtryk. Om den er lille eller stor kan vores ekspertise samt maskineri pleje din plads samt facade, således at din virksomhed fremstår præsentabel.

Fortovsfejning:
Ønsker du et pænt og ryddeligt fortov, har vi løsningen der passer netop til dig. Med vores maskineri samt erfarne mandskab sørger vi for, at uønsket vegetation samt skidt og grus fjernes fra dit fortov og evt. indkørsel, så dit hus tager sig ud på bedste vis.

Pladsfejning:
Hos Puggaards tilbyder og tilpasser vi en fejeløsning så din plads fremtræder ryddelig og præsentabel.

Ukrudtsfejning:
Hos Puggaards tilbyder vi miljørigtig ukrudtsbekæmpelse. Vi har ukrudtsbørster til vore maskiner så dit ukrudt og anden uønsket vegetation, bliver fjernet samtidig med fejningen.